The Legend of Zelda: Breath of the Wild yksi parhaimmista peleistä ikinä? Ennakkotiedot lupaavat hyvää sekä oma Nintendo Switch lähti tänään

02.03.2017 - 14:01

Huomenna 2.3. on se päivä kun virallisia Nintendo Switch peliarvosteluita saa laittaa julki. Muutamien vuotaneiden tietojen mukaan The Legend of Zelda: Breath of the Wild tulee saamaan useista paikoista täysiä tai melkein täysiä pisteitä. Edge magazine ja arvostettu Japanilainen Famitsu lehti ovat antaneet The Legend of Zelda: Breath of the Wild pelillä täydet pisteet. Näiden lisäksi Saksalainen GamePro on antanut pelille arvosanan 94/100 mikä on esimerkiksi enemmän mitä The Witcher 3: Wild Hunt sai saamalla 92/100. Näiden vuotaneiden tietojen perusteella The Legend of Zelda: Breath of the Wild hype on vain kasvanut kasvamistaan ja sitä enemmän myös puhutaan Nintendo Switch konsolista.

Zelda: Breath of the Wild is the 24th perfect score from Famitsu in the magazine’s history

The Zelda: Breath of the Wild gets first review in EDGE

Lisää The Legend of Zelda: Breath of the Wild ennakkoarvioita

  • “Breath of the Wild is its own concoction, not just a homage to the past” – US Gamer
  • “It’s astonishing how nice a game like this looks on a small screen” – Glixel
  • “Dense, challenging and full of wonder” – Gamespot
  • “Breath of the Wild really feels like a survival game” – IGN

The Legend of Zelda: Breath of the Wild arvioita

The Legend of Zelda: Breath of the Wild: The Kotaku Review 

http://www.kotaku.co.uk/2017/03/02/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wi…

Review: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

http://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/the_legend_of_zelda…

The Legend of Zelda: Breath of the Wild review – Link has never been so free 

https://www.theguardian.com/technology/2017/mar/02/the-legend-of-zelda-…

With Breath of the Wild, Zelda feels more vital than it has in decades.

http://www.polygon.com/2017/3/2/14753500/the-legend-of-zelda-breath-of-…

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is a breathtaking masterpiece.

http://www.gamespot.com/reviews/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-…

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is a radical reinvention that will go down as an all-time great. 

http://www.eurogamer.net/articles/2017-03-02-the-legend-of-zelda-breath…

http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the…

 

Oma Nintendo Switch tilaukseni lähti tänään

Sain tänään seurantakoodin eli oma Nintendo Switch tilaukseni on lähtenyt tulemaan. Nitendo Switch,  The Legend of Zelda: Breath of the Wild sekä Nintendo Switch Pro Controller lähtivät tänään tulemaan mikä lupaa sitä, että tulen saamaan ne julkaisupäivänä. Ellei posti nyt tee mitään ihmeellistä pakettien kanssa niin niiden pitäisi tulla perjantaiksi. Nintendo Switch Pro Controllerista en ole niinkään varma sillä tuo oli erillinen tilaus enkä saanut siihen postin seurantaa. Olisi ollut parempi tilata kaikki samassa paketissa, mutta en ollut vielä varma tuolloin Nintendo Switch Pro Controllerista vaan päätin tämän tilauksesta paria viikkoa myöhempään.

Viime viikonloppuna tuli käytyä jälleen kerran Habitare & Hifimessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Lyhyesti sanottuna Habitare oli aikalailla samanlainen kuin viime vuonna mutta Hifimessut oli järjestetty mielestäni paljon paremmin. Se että Habitare oli aikalailla samanlainen ei ole paha asia sillä mielestäni ne ovat toimivat. Habitare messut ovat olleet aikalailla samanlaisia ne vuodet joiden aikana siellä olen käynyt sillä erolla että ainakin yhteen aikaan siellä oli myöskin rautakauppoja ja tai lattioihin ja remontteihin liittyviä yrityksiä. Muistan hyvin kun yksi vuosi Habitare messuilla kävin että katselin monesta paikasta lattioita ja niissä oli myöskin messutarjouksia mutta tuon kerran jälkeen mitä muistan niin ei ole vastaavia ollut. Tänä vuonna Habitaressa oli ainakin pari kolme lattia myyjää / valmistajaa joissa tuli poikeuttua kyselemään ja katsomaan mutta ne missä poikkesin niin ei ollut mitään messutarjouksia. 

Pysäytys. En ilmeisesti osaa enää treenata oikein "tavallisesti" kun liike kuin liike niin käytän pysäytystä tavalla tai toisella. Pysäytyksellä on muutama seuraus mitä tapahtuu kun tekee liikkeitä pysäytyksellä. Pysäytyksen voi tehdä kolmella eri tavalla: supistaessa, venyttäessä tai molemmissa. Helpoin näistä tavoista on tekemällä pysäytyksen venyttäessä kuten yleisesti käytän pysäyttämistä. Tämän jälkeen tulee pysäyttäminen supistuksessa mitä en oikein käytä sillä jos teen pysäytyksen supistuksessa niin silloin pidän myös pysäytyksen venytyksessä.

Kesäloman aikana aloin "rikkomaan" kuntosalitreenejä sillä tavalla että lähdin enemmän pois kaavamaisista treeneistä. Samoin olen tehnyt aikaisempina vuosina että juurikin lomalla ja muutenkin siihen kesällä olen vaihtanut tyyliä miten olen kuntosalitreenejä suorittanut. Tämä on johtunut periaatteessa kahdesta eri syystä mutta käytännössä yhdestä syystä. Ensinnäkin olen käynyt kesäisin treenaamassa PTVGYM:llä enemmän tai toisekseen olen käytännössä kesän aikana poissa kotoa kuudesta kahdeksaan viikkoa.

Maanantaina sain viimein uuden sohvan minkä ostin / tilasin extemporeen juhannus reissulla Vammalassa käydessäni Huonekaluliike Pekka Ahosella. Toisaalta olin jo aikaisemminkin aktivoitunut katsomaan uutta sohvaa sillä pari - kolme vuotta sitten Habitare-messuilla katsoin ja kysyin tarjousta yhdestä sohvasta. Tuon jälkeen koko sohva asia jäi kyllä mielestä kunnes viime kesälomana aktivoiduin sohva asian kanssa kun huomasin CINEMA mekanissohva Stemmassa. Kävin lopulta pariin otteeseen katsomassa, kokeilemassa ja kysyin hintaa Cinema mekanissohvaa Huittisten Stemmassa viime kesäloman aikana.

Kirjoittelin juuri miten olen saanut nykyisistä Q Acoustics Concept 40 kaiuttimista paremman äänenlaadun ja nyt ajattelin vielä kerrata miten sain paremman äänenlaadun musiikin kuunteluun. Se miksi mainitsin kerrata on että olen maininnut asioista jo aikaisemmissa muutamassa kirjoituksessa. Tämä tietyllä tapaa myöskin liittyy juurikin tuohon aikaisemmin kirjoittamaani "Miten olen saanut nykyisistä Q Acoustics Concept 40 kaiuttimista paremman äänenlaadun" mutta tähän liittyy myöskin muita asioita joita en maininnut tuossa kirjoituksessa.