Kikkeli leikit aktivoituneet PTVGYM:llä mitä on ollut Helsinki - Espoo akselilla jo 5 - 7 vuotta

03.07.2023 - 10:53

Tällä kertaa kävin normaaliin tapaan kaksi kertaa treenaamassa Pitäjänmäen PTVGYM:llä ja kaksi kertaa myös kävin wc:ssä ennen suihkuun menoa. Ensimmäisellä kerralla haistoin jo sen kamalan kusen tuoksen kun avasin oven eikä tarvinnut olla yllättynyt että kusta lainehti wc:n lattialla. Toisella kerralla menin sitten toisen puolen wc:hen ennen suihkuun menoa ja silloin kusen haju ei ollut niin hirveä ja ajattelin jo että kaikki on ok kunnes vahingossa astuin lainehtineeseen kuseen. Onneksi olin menossa suihkuun ja minulla ei ollut sukkia tai kenkiä lajassa.

Ihmettelen tosi paljon sitä miksi Helsinki - Espoo akselilla harrastetaan näitä kikkeli leikkejä wc:ssä? Tätä on jatkunut joku 5 - 7 vuotta. Kusta lainehtii lattialla ja pahimmassa tapauksessa myös paskaa valuu seinissä. Onko nykynuorille PWO liikaa vai jo perus kahvi ettei rakko kestä vai pitääkö sitä narukäsien flekausta jatkaa wc:sssä kikkelillä?

Se on kyllä sinällään ihmeellistä että tämä rajoittuu vain Helsinkiin ja Espooseen sillä Vantaan Loaded on puhdas kuin mikäkin eikä sillä kusta lainehdi lattialla koskaan. Tampereen Loaded:lla on jopa pisulaarit ja siitä huolimatta Tampereen Loaded:n wc on paljon siistimpi kuin mikään Helsingin tai Espoon kuntosalin wc.

Se on oikeasti niin ärsyttävää mennä wc:hen kun tietää että siellä pitää varoa kusta kun jotkut eivät osaa hoitaa asiaansa. Se on inhottavaa kun joutuu haistamaan sitä kusen hajua sekä kun kengät meinaa jäädä kiinni lattiaan kun lattia on niin tahmea kusesta. Siksi välillä yritän välttää menemistä wc:hen Helsingin ja Espoon kuntosaleilla jos vain mahdollista. Yksi kaikista yllöttävin tapaus oli kerran kun joku oli hoitanut asiansa pukuhuoneen lokerikkoon. Siis ei mitään rajaa tunnu olevan teineillä tuon kikkelileikkien suhteen.

Miksi "höpö höpö" / kevyt treeni tuntuu todella paljon raskaammalle kuin kova treeni? Olen tästä asiasta mielestäni jo kirjoittanut monessa kirjoituksessa mutta tämä asia nousi taas esille kesällä treenatessa. Mielestäni tässä on kaksi syytä mitkä vaikuttavat siihen että tuollainen "höpö höpö" on laittanut minut todella lujille. Ei varsinaisesti vielä treenin aikana mutta treenin jälkeen kun olen päässyt kotio. Monesti kun olen tehnyt "höpö höpö" treenin syystä tai toisesta niin se ei ole välttämättä vielä tuntunut kuntosalilla mitenkään ihmeellisesti mutta sitten kun olen kotiutunut treenistä niin sitten väsymys on iskenyt pahemman kerran.

Minulle tuli mahdollisuus käydä Turun PTVGYM:llä niin ajattelin tarttua siihen. Pari vuotta sitten vein äitini Turkuun konserttiin ja menin siksi aikaa Turun PTVGYM:lle. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kävin Turun PTVGYM:llä mistä kirjoittelinkin PTVGYM Turku kokemuksia. Minulle jäi tuosta ensimmäisestä kerrasta hyvät kokemukset ja hieman lannisti palata takaisin Pitäjänmäen PTVGYM:lle tuon kerran jälkeen. Toinen käynti Turun PTVGYM:lle tapahtui tämän vuoden juhannus reissulla Vammalaan kun päätin tulla Turun kautta takaisin kotiin. Tämä toinen kerta olikin itselleni pienoinen pettymys mutta se saattoi myös johtua siitä että kyseessä oli lauantai-iltapäivä kellon ollessa vasta 14 aikaan. Miten sitten nyt kolmas käynti Turun PTVGYM:llä näytti ja kertoi?

Siis tämähän alkaa olemaan kulttuuri shokki kun palaa takaisin kotio ja käy tekemässä treenin Pitäjänmäen PTVGYM:llä. Kun on vajaa neljä viikkoa tottunut treenaamaan Vammalassa sekä Tampereen Loaded:lla sekä Tampereen PTVGYM:llä missä ihmiset osaavat käyttyätyä niin paluu kotiin ja Pitäjänmäen PTVGYM:lle on kyllä. Olen jo kaikenlaista Pitäjänmäen PTVGYM:llä nähnyt: kusiset wc:t, kusiset suihkut, oksennusta wc:n lattialla sekä teineillä kuset housuissa kuntosalilla mutta tämän päiväinen menee kyllä ihan omaan luokkaansa.

Kirjoittelin tuossa viimeksi PTVGYM Pitäjänmäki kokemuksia kun treenaa päivittäin niin siinä jätin yhden asian mainitsematta. Pitäjänmäen PTVGYM:llä tuntuu käyvän vain voimakkaita treenaajia mikä on toisaalta pienoinen ihme sillä nykyään näen harvemmin kovia penkkaajia, mavettajia tai kyykkääjiä. Kyllähän kovia penkkaajia, mavettajia sekä kyykkääjiä PTVGYM:llä näen mutta en enää läheskään niin usein kuin aikoinaan. Nimittäin kun menen tekemään ihan mitä tahansa laitetta niin joudun aina ottamaan puolet painoista pois mitä siinä on käytetty. Tämä vain sinällään ihmetyttää kun en tosiaan näe enään PTVGYM:llä kovempia penkkaajia, mavettajia tai kyykkääjiä.

Normaaliin tapaan minulla on nyt kesäloma taas heinäkuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin niin laitoin lähisalin jäsenyyden jäädytykseen osan ajasta. Tällä kertaa valinta osui kesäloman alkupuoliskolle kun viime vuonna laitoin jäädytyksen jälkimmäiselle puoliskolle. Näin ollen jäädytys on nyt päällä kun loma on alkamassa kun taas viime vuonna jäädytys oli päällä kun palasin lomilta. Viime vuonna kävin lähisalilla aina siihen saakka kunnes lähdin lomille minkä jälkeen lomilta palattua kävin treenaamassa PTVGYM:llä. Nyt tein vaihtelun vuoksi päin vastoin ja olen nyt käynyt ennen lomaani treenaamassa PTVGYM:llä ja loman jälkeen pääsen sitten suoraan "arkeen".